Systém hodnocení pracovníků ve firmě ŠIMEK 96, spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce „Systém hodnocení pracovníků ve firmě ŠIMEK 96, spol. s r.o.“ se zabývá návrhem hodnocení pracovníků včetně vazby na odměňování a rozvoj pracovníků. Teoretická část práce obsahuje souhrn poznatků o hodnocení pracovníků, jejich odměňování a rozvoji. Praktická část je rozdělena na analytickou a návrhovou část. V analytické části se seznámíme s aktuální situací ve firmě. V návrhové části je popsáno několik variant systému hodnocení včetně propojení s ostatními personálními činnostmi. V závěru je pak zhodnocení a doporučení při implementaci.
The aim of master thesis "The system of employees appraisal in ŠIMEK 96, spol. s r.o." is design of a appraising employee performance including ties to employee rewarding and developing. The theoretical part of the thesis summarizes principles of appraising employee performance, employee rewarding and employee developing. The practical part is divided i analytical and application part. In analytical part is describes actual situation in company. In application part are describe several options of appraising employee performance system including link to other personal agency. The conclusion contains evaluation and recommendation to implementation.
Description
Citation
NOVOTNÝ, S. Systém hodnocení pracovníků ve firmě ŠIMEK 96, spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO