Návrh systému hodnocení zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem mé bakalářské práce je ,,Návrh systému hodnocení zaměstnanců.“ Dostatečně motivovaní zaměstnanci mohou zvýšit výkon firmy a zlepšit její postavení na trhu. Právě proto je investování do lidského kapitálu pro firmu jedním z nejdůležitějších kroků, jak docílit konkurenční výhody. Praktická část práce obsahuje výzkum. Hlavními nástroji použitými během výzkumu je dotazníkové šetření a rozhovor s ředitelkou společnosti. S využitím výzkumu jsem analyzoval systém hodnocení a navrhl řešení nového systému odměňování a motivování zaměstnanců. Motivaci a druhům odměňování jsem se věnoval v teoretické části. Cílem této práce bylo udělat analýzu a navrhnout efektivnější způsob odměňování zaměstnanců.
Subject matter of my bachelor´s work is ,, Proposal of System of Employees Evaluation.“ Sufficiently motivateted employees can raise the standard of companies and improve their market position. Just for i tis investment in human capital one of the most important step, how to reach for competitive advantage. The practical part of this work contain a research. The main instruments used during this research are questionnaire and interview with a manager of the company. I decomposed the employee appraisal after the research work and I suggested the solution of the new system of remuneration. I attended to employee motivation and remuneration in the desk study. The objective of this work was to analyze and suggest more effective metod of employee appraisal.
Description
Citation
BERAN, A. Návrh systému hodnocení zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) JUDr. Naděžda Vrbková (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO