Kalkulace nákladů ve vybrané firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na kalkulací nákladů ve firmě Jihlavan a.s. Skládá se z těchto hlavních částí: z teoretického východiska práce a analýzy současné situace firmy. V části teoretických východiscích práce jsou vysvětleny jednotlivé pojmy nákladů a kalkulací. V analýze problémů a současné situace vybrané firmy je popsán systém tvorby nákladových kalkulací v podniku. V závěrečné části je na základě provedených analýz a zjištěných výstupů zformulováno doporučení pro zkvalitnění kalkulací.
This master’s thesis is focused on costing of company Jihlavan a.s. It consists from two main parts: theoretical base and analysis of current company situation. There are explained terms of cost and costing in the first part and system of creating of company costing in the second part. There are recommendations for quality improvement on base of performed analysis in last part of this thesis.
Description
Citation
SOUČKOVÁ, J. Kalkulace nákladů ve vybrané firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-07
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO