Řízení rizik společnosti Energopoint, spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá řízením rizik ve společnosti Energopoint, spol. s.r.o Teoretická část vysvětluje důležité pojmy, které souvisejí s danou problematikou. Především se jedná o identifikaci, analýzu a následné metody snižování rizik. V analytické části jsou identifikovaná všechna možná rizika společnosti, která byla zjištěna pomocí analýzy makroprostředí, mikroprostředí a interní analýzy společnosti. Pro ohodnocení významnosti rizik je použita Skórovací metoda. Na základě zjištěných poznatků z analytické části jsou navrženy opatření na snížení rizik. Přínosem práce je získání výhod zavedením risk managementu ve společnosti.
The thesis deals with risk management in the company Energopoint Ltd. The theoretical part explains important concepts related to the issue. This primarily involves the identification, analysis and follow-up methods of risk reduction. In the analytical part are identified all possible risks a company that has been detected by analysis of macro environment, micro environment and internal analysis of the company. To evaluate the significance of risks is used scoring method. Based on the findings of the analytical part I proposed measures to reduce risks. The contribution of the work is to gain the advantages of introducing risk management in the company.
Description
Citation
KŘIVÁNKOVÁ, P. Řízení rizik společnosti Energopoint, spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-11-06
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Řízení rizik společnosti Energopoint, spol. s r.o. Diplomantka otázky oponenta zodpověděla. Diplomantka otázky komise zodpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO