Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá analýzou najvyššieho a najlepšieho využitia majetku (HABU), ktorá je v praktickej časti tejte práce aplikovaná na konkrétnom príklade. Teoretická časť popisuje a vysvetluje 4 základné hypotézy, z ktorých daná analýza pozostáva (legálna prípustnosť, fyzická možnosť, finančná opodstatnenosť a maximálna výnosnosť). Analýza je vykonaná na bývalej jedálne vojenskej akadémie v Brne, ktorá je v súčasnosti nevyužívaná.
The diploma thesis deals with the analysis of the highest and best use (HABU) of the property, which is applied to a specific example in the practical part of this work. The theoretical part describes and explains the four basic hypotheses of which the analysis consists (legal admissibility, physical possibility, financial merits and maximum profitability). The analysis is performed on the building of the former dining of Military Academy in Brno, which is currently unused.
Description
Citation
NOVÁK, J. Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2015-11-06
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní byla analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu v Brně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO