Řízení nákladů v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na manažerské řízení nákladů a rozpočtů v podniku DUOSTAV KB, s. r. o. Na základě provedeného rozboru současného stavu je cílem navrhnout jakým způsobem má společnost minimalizovat náklady.
My thesis focuses on the management of costs and budgets in the company DUOSTAV, s.r.o. The aim of the thesis to propose solutions to minimize costs, based on the analysis of the current situation.
Description
Citation
TRČÁLKOVÁ, E. Řízení nákladů v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Hornungová - Fixní náklady na rok 2016, odkud pochází, jsou ověřené? - odpovězeno, v tom duchu, že údaje jsou smyšleny Návrhujete propagaci, byly vyčíslené náklady na ni? - neodpovězeno Ing. Křížová - dotaz k formálni náležitosti práce, rozsah - neodpovězeno Doc. Fedorová - Má firma nedokončenú výrobu, jak o ní účtuje? Je možné využití návrhu po změne legislatívy po roce 2016? - neodpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO