Studie optimalizace výrobních procesů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o možnostech optimalizace výrobních procesů v podmínkách společnosti Česká zbrojovka, a.s. V úvodu je seznámení s podnikem, dceřinými společnostmi, výrobním portfoliem a ekonomickými ukazateli. Následná teoretická část slouží jako východisko pro další, již praktickou část. V ní jsou na základě prvotní analýzy, mapování a rozboru současného stavu nalezena a navržena řešení, která by měla vést k optimalizaci a zlepšení sledovaného výrobního procesu. Závěrečná část je zaměřena na zhodnocení přínosů a podmínek samotné realizace.
The thesis discusses the possibility of production process optimization within the company Česká zbrojovka, a.s. In the introduction part I have introduced the company, the subsidiaries, the manufacturing portfolio and economic indicators. The theoretical part deals with basis necessary for the practical part. In the latter, I have suggested solutions based on the initial analysis, mapping and current state analysis in order to optimize and improve the monitored production process. In the final part of the thesis I have focused on the evaluation of the benefits and conditions of the bare implementation.
Description
Citation
MEDŮSEK, M. Studie optimalizace výrobních procesů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-02
Defence
Otázky vedoucího: Zodpovězeno. Otázky oponenta: Zodpovězeno. Ing. Peřina: Co znamená SMED? Vyhodnocoval jste SMED během optimalizace? Dr. Luňáček: Podrobnější vysvětlení organizační struktury.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO