Návrhy na zlepšení služeb hotelu U Hraběnky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předkládaná diplomová práce je zaměřena na problematiku zvyšování a kvalitu poskytovaných služeb v existujícím hotelu na Vysočině v Telči. Jedná se o zařízení, jehož úroveň současných poskytovaných služeb je nutné řadou opatření zvýšit. Při zpracování jsem vycházela z konkrétních poskytnutých ekonomických, provozních i technických údajů realizovaných v rámci současného provozu hotelu. V návrhové části pak předkládám řadu opatření, které mohou vést ke zvýšení obsazenosti, i ostatních poskytovaných současných služeb. Jsem si vědoma, že pro jejich realizaci bude nutno vytvořit nemalé množství prostředků, jejichž návratnost by však měla přivést celkový efekt ve fungování většího povědomí a prosperitě celého hotelu.
The thesis deals with the issue of enhancing the quality of providing services at a real hotel in Telč, the Vysočina Region. The hotel is in need of certain adjustments in purpose to improve current services. When processing this thesis I delt with factual economic, operating and technical figures connected to the latest economic activity of the hotel. In the proposal part I presents series of suggestions that could recondition provided services, and therefore, draw attention of more customers. It is indisputable that a considerable amount of money would be necessary to invest first. However, the returnability should bring overal effect in prosperity of the whole hotel.
Description
Citation
KUMBÁROVÁ, L. Návrhy na zlepšení služeb hotelu U Hraběnky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2016-02-02
Defence
Otázky vedoucího: Nebyly položeny Otázky oponenta: Zodpovězeno Ostatní otázky: Ing. Baťka: Jaká by měla být spolupráce s dalšími hotely? Zodpovězeno Ing. Veselý: Na základě čeho jste vyčíslila očekávané příjmy? Zodpovězeno RNDr. Chvátalová: Jakou má projekt informační podporu? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO