Daňová specifika úpravy pronájmů v podmínkách NOZ

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá řešením okruhu problémů pronájmů v podmínkách nového občanského zákoníku. Obsahem práce je nejprve seznámení se se změnami v NOZ a daněmi mající vliv na tuto problematiku. Dále se práce zaměřuje na analýzu, řešení a aplikaci těchto změn v rámci vybraných případových studiích, přičemž konečným výstupem je právě rozbor vybraných bodů daňové problematiky.
This diploma thesis addresses a range of issues concerning leases in terms of the New Civil Code (NCC). The first part of the work introduces the changes in NCC, as well as taxes affecting leases. The remainder of the study provides an analysis, solutions, and application of the changes to selected case studies, while the final outcome of the study is the actual analysis of the selected points of the tax issues.
Description
Citation
PROKEŠ, J. Daňová specifika úpravy pronájmů v podmínkách NOZ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-02
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno doc. Chalupský - daňová optimalizace v případě že je jeden z manželů bez příjmu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO