Nástroj pro vizualizaci průběhu simulace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací nástroje, který je schopen vizualizovat výstupy ze simulace výrobních procesů. Za tímto účelem byla vytvořena multiplatformní aplikace, která na základě dat, uložených v textových souborech, umožňuje přehrávat pohyb objektů na hracím poli. Lze tak podrobně sledovat průběh simulace v reálném čase nebo zrychleně. Nástroj je vhodný k validaci navrženého simulačního modelu a k odhalení případných chyb.
This bachelor's thesis is engaged in concept and implementation of tool that is able to visualize output of simulation of production processes. For this purpose multiplatform application was created to play back objects movement on the game field based on data, saved in text files. It is possible to watch simulation progress carefully in real time or faster. Tool is suitable for validation of designed simulating model and for revealing possible fault.
Description
Citation
ZAPLETAL, T. Nástroj pro vizualizaci průběhu simulace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (člen) Ing. Filip Buršík (člen) doc. Ing. Radim Burget, Ph.D. (člen) Ing. Hicham Atassi, Ph.D. (člen) Ing. Peter Stančík (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Vyjmenujte a popište základní koncepty objektově orientovaného programováni. - Student problematiku dostatečně popsal. Jaké je praktické využití bakalářské práce? - Optimalizace business projektu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO