Návrh rezervačního systému a webové prezentace pro Penzion Hanes

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh rezervačního systému pro ubytování v Penzionu Hanes a kompletní renovaci jeho webových stránek. Jejím hlavním cílem je navrhnout dostatečně jednoduchý a přehledný rezervační systém, který bude součástí nových webových stránek.
This bachelor’s thesis is focused on the design of reservation system for accommodation in the pension Hanes and complete renovation of its website. Its main objective is to design a sufficiently clear and simple booking system, which will be part of a new website.
Description
Citation
SLOVÁK, F. Návrh rezervačního systému a webové prezentace pro Penzion Hanes [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Otázky vedoucího – odpovězeno. Otázky oponenta – odpovězeno. doc. Zich - Je navrhovaný systém univerzální. – odpovězeno. doc. Zich - Je vytvořen vlastní rezervační systém – odpovězeno. doc. Půža - Jak je v práci řešena cenová kalkulace. – odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO