Stanovení hodnoty podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na stanovení hodnoty společnosti Steelmont - konstrukce, s. r. o. V první části jsou vymezena teoretická východiska české a zahraniční literatury, která s danou problematikou souvisí. Druhá část se věnuje analýze současného stavu vybraného podniku, která zahrnuje strategickou a finanční analýzu. Další důležitou částí pro ocenění podniku je sestavení finančního plánu. Pomocí vhodné metody je stanovena hodnota podniku k určitému období a v závěru jsou vytvořeny návrhy na její navýšení.
The thesis is focused on determining the value of the company Steelmont - konstrukce s. r. o. The first part is dedicated to theoretical basis using available Czech and foreign literature that relate to this topic. The second part deals with the analysis of the current state of the company, which includes strategic and financial analysis. Another important part of the business valuation is financial plan. By using the suitable method is determined the enterprise value for a certain period, and finaly there are created proposals to increase this value.
Description
Citation
KUPCOVÁ, H. Stanovení hodnoty podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-02
Defence
Otázky oponenta: zodpovězeno Prof. Režňáková: Zkoumala jste udržitelnost rentability investic v oboru? - zodpovězeno s výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO