Financování nové výrobní haly

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zhodnocením investičního záměru výstavby nové výrobní haly a nalezení nejlepšího způsobu jejího financování. V úvodu práce jsou představeny metody, pomocí kterých lze zhodnotit investiční záměr financování. Dále jsou zde popsány možnosti, kterými lze daný investiční projekt financovat. V další části je před-stavena samotná společnost a posouzena její ekonomická situace. Dále už se práce sou-středí na samotný projekt. Cílem této práce je vyhodnotit po provedené finanční analýze projektu nejlepší možnost financování nové výrobní haly pomocí investičního úvěru. Tohoto cíle bylo dosaženo a zhodnocení je provedeno v závěru diplomové práce.
This thesis deals with the evaluation of the investment project for the construction of a new production hall and find the best ways of financing. The introduction presents the methods that can be used to evaluate an investment project financing. It further de-scribes the options that can be used to finance the investment project. In another part of the pre-suspended in the company itself and assess its economic situation. Furthermore, it will work sou-ment of the project. The aim of this study is to evaluate after the finan-cial analysis of the project the best opportunity to finance new production hall using the investment loan. This objective was achieved and the evaluation is done at the end of the thesis.
Description
Citation
KRÁLÍKOVÁ, I. Financování nové výrobní haly [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Otázky oponenta: Zodpovězeny. Otázky vedoucího: Zodpovězeny. Ing. Petr Bačík, Ph.D. Proč byly pro analýzu financování vybrány právě uvedené banky a ostatní opomenuty? Zodpovězeno. Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D. Kdo je pronajímatelem pozemku, na kterém firma působí, v současné době? Řešila jste případný odkup stávající haly a její rekonstrukci? Zodpovězeno. Doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. Kdo jsou odběratelé? Ve výkazu zisku a ztráty se ve vazbě na odpisy odvoláváte na daňové odpisy. Z jakého důvodu? Uvažovala jste možné varianty (optimistickou, pesimistickou a reálnou)? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO