Multimodální biometrický systém kombinující duhovku a sítnici

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá multibiometrickými systémy, specificky potom biometrickou fúzí. Práce popisuje biometrii oka, tedy rozpoznávání na základě sítnice a duhovky. Stěžejní část tvoří návrh a implementace biometrického systému, který je založený na rozpoznání sítnice a duhovky.
This diploma thesis focuses on multibiometric systems, specifically on biometric fusion. The thesis describes eye biometrics, i.e. recognition based on retina and iris. The key part consists of design and implementation specification of a biometric system based on retina and iris recognition.
Description
Citation
JANEČKA, P. Multimodální biometrický systém kombinující duhovku a sítnici [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A Otázky u obhajoby: Dá se nějakým způsobem prokázat korelace mezi sítnicí a duhovkou oka jednotlivého uživatele?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO