Univerzální palubní počítač do auta

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce obsahuje kompletní návrh prototypu vestavěného zařízení pro zobrazování informací z vozidla. Je popsán čip ELM327 a jeho základní použití. Popisuje také vývoj diagnostické zásuvky vozidel v Evropských zemích. Obsahuje kompletní popis návrhu schématu, desky plošných spojů a popis implementace firmware. Práce popisuje využití realtime operačního systému ve vestavěném zařízení.
This work includes the complete design of a prototype embedded system for displaying information from a vehicle. ELM327 chip is described and its basic use. Work also describes the development of the diagnostic socket for  vehicles in European countries. Also contains a complete description of developing schematic, printed circuit board and firmware implementation. The thesis describes the use of realtime operating system in embedded system.
Description
Citation
NOVOHRADSKÝ, P. Univerzální palubní počítač do auta [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačové a vestavěné systémy
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) prof. Ing. Jan Holub, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: 1) Proč je pro vodiče, které "tvoří pár", vhodné použít "kroucenou dvoulinku", jak píšete na straně 17 v sekci 5.1? 2) Na straně 26 v sekci 6.1.3 je psáno, že "samotný ustálený proud je na hranici měřitelnosti" Co je samotný ustálený proud a co je hranice měřitelnosti?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO