Návrh databáze pro efektivní chod servisu motocyklů a čtyřkolek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Principem této bakalářské práce je vytvořit návrh efektivní databáze pro motocyklový servis a servis ATV, který je součástí malé obchodní společnosti MTT s.r.o. podnikajícím v motocyklovém odvětví. Měla by zjednodušit a zefektivnit příjem a evidenci servisovaných strojů. V první části jsou sepsána teoretická východiska, základy problematiky. V části následující je uveden obraz současného stavu a analýza problematiky s ním spojené. Návrh řešení a návrh databáze je uveden v závěru této bakalářské práce.
The principle of this thesis is to design an efficient database services for the motorcycleand ATV service, which is part of a small company MTT Ltd. business in the motorcycleindustry. It would simplify and streamline the receipt and registration of machines serviced.The first part is written theoretical background,basic issues. In the next picture is given of the current situation and analysis of the issues associated with it. Design solutions anddatabase design is given at the end of this thesis.
Description
Citation
ROZEHNALOVÁ, J. Návrh databáze pro efektivní chod servisu motocyklů a čtyřkolek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO