Knihovna pro komunikaci mikrokontroleru Kinetis K60 s SD kartou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a sestavit knihovnu pro komunikaci s SD kartou. Platforma, pro kterou je knihovna určená, je vývojová deska osazená mikrokontrolorem Kinetis K60 od společnosti Freescale. Knihovna implementuje ovladač hostitelského řadiče sběrnice SD, který je zabudován v mikrokontroloru. Rozhraní knihovny musí umožňovat její jednoduchou použitelnost. Funkcionalita knihovny je demonstrovaná vzorovou aplikací pro komunikaci s SD kartou.
The purpose of the Bachelor's thesis is to design and build library for communication with SD card. Target platform of library is a development board with Kinetis K60 microcontroller by Freescale Semiconductors. The library implements SD host controller driver, which is embedded in microcontroller. Interface of the library must be easy to use. Functionality is demonstrated by sample application for communication with SD card.
Description
Citation
NEMČEK, O. Knihovna pro komunikaci mikrokontroleru Kinetis K60 s SD kartou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (místopředseda) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) Ing. Václav Šátek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A Otázky u obhajoby: Čím si vysvětlujete malý rozdíl hodnot ve sloupcích "Bez DMA" a "DMA" v Tab. 5.1 na str. 38 ? Jakou rychlost přenosu dat při zápisových operacích jste očekával (viz věta ze na začátku str. 41 ) ?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO