Nástroj pro podporu agilního vývoje softwaru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je navrhnout systém pro podporu agilního vývoje softwaru ve virtuálním týmu. Jsou zde uvedeny metodiky agilního vývoje a některé dostupné nástroje pro jeho podporu. Aby mohl být systém použit v širokém spektru zařízení, je v práci uveden také teoretický rozbor multiplatformních možností vývoje aplikací. V dalších částech je popsán návrh a implementace pomocí webových technologií. Na závěr je systém demonstrován na modelovém příkladu a jsou navržená jeho rozšíření.
Purpose of this thesis is to design system to support agile software development in virtual teams. Agile development methodology and some available tools to support it are listed here in this thesis, in order to use the system in a wide range of devices, theoretical analysis of multi-platform application development options are listed. The following sections describe the design and implementation witch using web technologies. At the end the system is demonstrated on model situation and extension its designed.
Description
Citation
VEVERKA, P. Nástroj pro podporu agilního vývoje softwaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. RNDr. Milan Češka, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Pro jak velké týmy je vámi vytvořená aplikace vhodná? Co by bylo potřeba upravit, aby byla využitelná většími týmy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO