Webový portál skladových zásob

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce popisuje webový portál firmy ZZM spol. s r.o., který má zlepšit dostupnost zboží a služeb zákazníkům firmy a umožnit vyhodnocování odběru a oběhu zboží v jednotlivých oblastech spravovaných firmou ZZM. Projekt využívá technologií PHP a MySQL. V projektu jsou použity technologie pro zabezpečení přístupu, autentizaci uživatelů a session pro sledování pohybu a získávání informací o zákazníkovi, jakožto i technologie pracující na bázi OLAP pro vyhodnocování získaných informací a následnou optimalizaci distribuce zboží. Webový portál bude samostatná aplikace komunikující se stávajícím interním systémem firmy ZZM na základě komunikačního protokolu PDK verze 6.
This master thesis presents ZZM spol. s r.o.`s web portal of good store, which should improve availability of goods and sevices to ZZM`s customers and make a good way to evaluation of taking and runing the goods in a separate regions managing by ZZM. Project make use of PHP and MySQL technology. Application includes technology for autentization, security and session for following behaviour and obtaining information about customers. For better decision making aggregated data will be present in OLAP technology. Web portal will be independent application communicating with actual internal system of firm ZZM based on communication protocol PDK version 6.
Description
Citation
OBRÁTIL, T. Webový portál skladových zásob [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO