Rozvoj nástroje na podporu vývoje interaktivních aplikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce je rozvoj nástroje Process Inspector pro získávání dat a modelování vnitrofiremních procesů. Pro rozvoj nástroje bylo rozhodnuto o přechodu na jiné technologie, nad kterými je nástroj vybudován. Hlavními body je přechod na databázi MSSQL a implementace v prostředí .NET Framework. Při rozvoji nástroje je důraz kladen na zpříjemnění uživatelského rozhraní. V neposlední řadě důležitým aspektem rozvoje nástroje je komunikace s produktem Business Precess Visual Architect.
The aim of the project is development of the tool Process Inspector for business process modeling and collecting informations from stakeholders. For new solution was estimated supporting other technologies. Microsoft MsSQL database server and .Net Framework offer great oportunities to do that. On the other hand there are user graphic interface requirements. Develop tool with intuitive interface and friendly face. Communication with other tools is important feature, we will discuss Business Process Visual Architect communication.
Description
Citation
ROZSYPÁLEK, M. Rozvoj nástroje na podporu vývoje interaktivních aplikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2008-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO