Elektronický obchod a jeho marketing

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Ve své diplomové práci se budu věnovat vytvoření vhodného modelu e-marketingu pro elektronický obchod květinářství. Cílem bude skloubit možné nástroje online marketingu tak, aby mohla firma úspěšně fungovat na internetu a zajistila si tím lepší postavení vůči konkurenci. Zaměřím se na samotný význam e-marketingu a jeho jednotlivé nástroje. Dále provedu několik analýz firmy, na základě kterých následně navrhnu, jakých forem e-marketingu by měla firma využít. V neposlední řadě se budu věnovat cílům, kterých by měla firma dosáhnout a vlastním možnostem, které by měla zvážit.
I will attend to creation suitable model of e-marketing for e-shop with flowers in my diploma work. The aim will by join the possible instruments of online marketing in order that the company can succesfully work on the Internet. and ensure the betterposition before the competition. I will focus on e-marketing and its individua instruments. I will make some analysis of the company, by virtue of I will propose what kind of e-marketing can company use. Last but not least I will attend to the aims, which company should achieve and own potential which should valorize.
Description
Citation
MUSILOVÁ, V. Elektronický obchod a jeho marketing [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jiří Baťka (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2009-06-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO