Systém pro on-line průzkumy s využitím Business Intelligence

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a tvorbou webového portálu umožňujícího provádění průzkumů veřejného mínění s možností využití nástrojů pro podporu rozhodování. V první části budou představeny technologie pro podporu rozhodování. Následují pak části týkající se praktické části práce, které popisují návrh a implementaci tohoto systému. V závěrečných kapitolách je popsáno praktické nasazení systému spolu s ukázkou zpracování výsledků a možností dalších rozšíření systému.
This thesis deals with the design and creation of the web portal that enables to do the public opinion inquiry using decision support tools. In the first part, the decision support technologies will be introduced. The parts dealing with the practical part of the thesis, like the design and the implementation of this system, follow. In the final chapters, the practical application of the system and illustrations of the processing of the results with the further extensions are presented.
Description
Citation
BOUČEK, P. Systém pro on-line průzkumy s využitím Business Intelligence [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO