Simulátor a trenažer digitálních fotoaparátů řady PANASONIC FZ7

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce Simulátor a trenažér digitálních fotoaparátů řady Panasonic FZ7 se zabývá návrhem a realizací výukových manuálů a trenažéru pro tento digitální fotoaparát. Aplikace bude sloužit na podporu výuky na Univerzitě třetího věku. Implementace je pomocí Adobe Flash a programovacího jazyka ActionScript. Jsou zde popsány základy fotografování jako aj tvorby aplikací v prostředí Flash. Simulace umožňuje vyzkoušet možnosti zařízení při výuce a manuál přehledným způsobem vysvětlí základní použití fotoaparátu.
The Bachelor's thesis Simulator and Trainer of the Panasonic FZ7 Camera deals with a design and a realization of the training manual and the trainer for this digital camera. The application will be used to support the education at the University of the Third Age. Adobe Flash and programming language ActionScript is used for implementation. Basics of photography and application creation in Flash are described. Simulation allows trying possibilities of a device in teaching and manual explains basic usage of the camera.
Description
Citation
BIELIK, B. Simulátor a trenažer digitálních fotoaparátů řady PANASONIC FZ7 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO