Java applety pro zpracování obrazu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá technikami zpracování obrazu, jako jsou výpočet a ekvalizace histogramu, filtrace obrazu ve frekvenční a v prostorové oblasti, tvorba panoramatických ob-rázků a vytváření disparitní mapy. V této práci jsou popsané jednotlivé metody zpracování obrazu a jejich využití v praxi. Poslední část se zabývá vlastní tvorbou aplikací na zpracování obrazu a jejich přetvořením na aplety spustitelné z webu.
The bachelor´s thesis is concerned with image processing techniques such as calculating his-togram and its equalization, image filtering in frequency and time domain, creating panoramic pictures and creating a disparity map This thesis describes the various methods of image processing and their use in practice. The last part deals with creating particular applications for image processing and its transformation to applets executable on the web.
Description
Citation
ČIŠECKÝ, R. Java applety pro zpracování obrazu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ondřej Pavelka (člen) Ing. Martin Sýkora (člen) doc. Ing. Petr Mlýnek, Ph.D. (člen) Ing. David Kubánek, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Šmirg, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Z jakého důvodu jste neimplementoval filtrace ve frekvenční oblasti do JAVA appletů? V kapitole 8.8.1 uvádíte, že applety používají místo obrazu typu Image typ ImageIcon. V appletu tedy nelze zobrazit obraz typu Image? Vysvětlete.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO