PHP framework pro tvorbu jednoduchých informačních systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce popisuje a dokumentuje vývoj frameworku pro tvorbu jednoduchých informačních systému a v něm nové verze informačního systému Studentské Unie FIT VUT v Brně. Práce obsahuje popis jednotlivých etap vývoje od analýzy existujících PHP frameworků, přes sběr požadavků zákazníků (v tomto případě členů SU FIT) na nový informační systém, přes analýzu a návrh jednotlivých částí frameworku a informačního systému, až po jeho implementaci a testování. Popisuje jednotlivé technologie, které byly použité při vývoji, jako například PHP, JavaScript (framework jQuery), HTML, MySQL a UML. V závěru se snaží shrnout výsledek práce, nastínit možný budoucí vývoj informačního systému a frameworku.
This thesis describes the development of framework for building simple information systems. The work contains a description of various stages of development from analysis of existing PHP frameworks, through acquiring customer requirements (in this case members of the Student's union) on new information system, analysis and design of individual parts of the framework and information system and finally to its implementation and testing. It describes various technologies that were used, such as PHP, JavaScript (jQuery framework), HTML, MySQL and UML. In the conclusion, it tries to summarize the results of the work and outline possible future development of an information system and created framework.
Description
Citation
LUDWIG, J. PHP framework pro tvorbu jednoduchých informačních systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. RNDr. Alexandr Meduna, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D Otázky u obhajoby: Pro iterativní vývoj, který jste, jak uvádíte, použil, je důležité mít k dispozici sadu testů pro regresní testování. Jak jste v jednotlivých iteracích testoval vy? V závěru na str. 45 uvádíte, že „je framework použitelný pro tvorbu jednoduchých ale i složitějších informačních systémů". Zkuste vymezit oblast použití přesněji.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO