Aplikace pro správu projektů dle metody GTD pro Windows Mobile

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá metodou GTD a vývojem aplikace usnadňující její agendu. Snaží se analyzovat tuto metodu organizace času pro řízení projektů. Dále popisuje platformu Windows Mobile, pod kterou aplikace poběží. Též se zmíní o nástrojích použitých při vývoji této aplikace.
This work deals with the GTD method and application, to facilitate its development agenda. The method allows us to become familiar with the organization of projects. It describes the Windows Mobile platform, under which applications will run, and outlines the tools used to develop this application.
Description
Citation
WEIGL, L. Aplikace pro správu projektů dle metody GTD pro Windows Mobile [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na doplňující dotazy členů komise. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "D". Otázky u obhajoby: Aplikace je postavena na třívrstvé architektuře (datová, aplikační a prezentační vrstva). Je tedy možné předpokládat, že s příchodem nové verze Windows Phone 7 bude z hlediska kompatibility dostačující přepracovat pouze prezentační vrstvu? Jakým způsobem by bylo možné propojit aplikaci s vestavěným kalendářem a správcem úkolů ve Windows Mobile? Vyřešila by se tím možnost synchronizace s MS Outlook na PC? Jaké jsou možnosti novější verze OS Windows Mobile 6.5 z hlediska uživatelského rozhraní vhodného pro ovládání prsty?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO