Nástroj pro online analýzu vybraných dat z webových stránek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce pojednává o webové aplikaci, která je určená pro extrahování dat z HTML tabulek, nacházejících se na webových stránkách. Dále v tomto dokumentu bude popsáno, jak tato aplikace umožňuje jednoduché přihlašovaní do privátních částí stránek a jak umožňuje získaná data zpracovávat a zobrazovat. Závěrem budou shrnuty poznatky spojené s programováním a používáním této aplikace a dále budou uvedeny možné budoucí rozšíření.
This bachelor thesis deals with the web aplication that is designed for the data extraction from HTML tables situated on the web sites. This document also describs the technique how the application enables you the simple login to the private parts of the pages and also how it enables you to process and display the obtained data. In conclusion, the facts connected with the programming and using of this application are summarized. The text also discusses the future development and extensions.
Description
Citation
ZAPLETAL, V. Nástroj pro online analýzu vybraných dat z webových stránek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm uspokojivě (D). Otázky u obhajoby: V kapitole 3 "Specifikace projektu" se odkazujete na existující bakalářskou práci, kterou v rámci Vaší práce rozšiřujete. Vysvětlete případné změny jádra programového řešení odkazované bakalářské práce (tj. části pro extrakci dat z HTML tabulek), které jste musel provést a proč. V závěru práce je věta "Tato technologie umožňuje i provedení HTTP autorizace se šifrovaným přenosem.". Vysvětlete použité termíny "HTTP autorizace" (porovnejte s "autentizací") a "šifrovaný přenos".
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO