Porovnání modelů pro dolování dat z databází

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá základním porovnáváním vlastností dataminingových modelu vzhledem k různým povahám dat. Důraz byl kladen především na nalezení klíčových vlastností, které ovlivňují přesnost klasifikace dat. Práce je členěna do několika částí tak, aby i neodborný čtenář nebo dokonce úplný laik porozuměl tématu a mohl ze závěrů této práce profitovat. V první fázi je čtenář seznámen s problematikou dataminingu, potřebných modelů a algoritmů, druhá část se zabývá porovnáváním modelů a zhodnocením výsledků.
This thesis focuses on comparing of the datamining models features depending on the different databazis topology. The objekt was to find key features that at most involve the accuracy of classification. Thesis is composed from chapters in a way that even a non-professional or even a complete laik could understand the object and could find theese thesis results useful. In the beginning the reader is beeing made familiar with all the background information about datamining and its models and algorithms, the second part denotes about the model comparison and discusses its results.
Description
Citation
POSPÍŠIL, J. Porovnání modelů pro dolování dat z databází [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO