Teploměr využívající platformu FITKit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Skutečný rozmach v oblasti měření teploty proběhl ve 20. století. Tento obor pronikl téměř do všech oblastí lidské činnosti a usnadnil mnoho výrobních i jiných procesů. Tato bakalářská práce se zabývá návrhem měřícího modulu připojitelného k platformě FITkit a implementací programu, který s modulem komunikuje. Na modulu jsou umístěny senzory pro měření teploty, které se navzájem liší způsoby její prezentace.
The real progress in temperature measurement was made in 20th century. This specialization has since affected all domains of human doing and improved many of processes. This bachelor thesis deals with the design of a measuring module, which has to be plugged to a FITkit platform, and the implementation of the program, which communicates with the module. There will be a couple of various temperature sensors placed on the module, with various ways of the temperature presentation.
Description
Citation
ČIŽINSKÝ, V. Teploměr využívající platformu FITKit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2007-08-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO