Webový nástroj pro tvorbu a správu činností a cílů projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá plánováním činností a cílů projektů vedoucí na jejich efektivní a úspěšné zvládnutí. Výsledkem je webový nástroj, který má zakomponované dobré principy z řízení a správy projektů a gamifikáciu. Cílovou skupinou jsou především studenti vysokých škol, ti se během svého studia setkávají s mnoha projekty. Mezi nejdůležitější rozhodně patří bakalářská a diplomová práce, proto jim je věnována zasloužená pozornost, aby nástroj odpověděl jejich specifickým potřebám.
This thesis deals with planning of project activities and goals which leads to effective and successful outcomes. The result is the web tool which embeds good principles of project management and gamification which is targeted especially to college students. They are dealing with many projects during their studies. The most important of these projects are bachelor and diploma thesis and that is a reason why extra attention is devoted to these projects and their specific needs.
Description
Citation
BRANDERSKÝ, G. Webový nástroj pro tvorbu a správu činností a cílů projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) Ing. Karel Masařík, Ph.D. (člen) Ing. Petr Motlíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: * Jak by se dala propojit vaše služba s Google Calendar tak, aby importovala/exportovala úkoly z kalendáře?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO