Návrh financování rezidenční výstavby v lokalitě Nupaky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou financování developerských projektů. Součástí této práce je popis developerské činnosti a rizik, která s sebou přináší. Největší pozornost je věnována oblasti financování a úvěrovým produktům poskytovaným bankovními ústavy. Analýza jednotlivých způsobů financování koupě nemovitostí hodnotí jejich výhodnost, a to jak z pohledu developerské firmy tak z pohledu klienta. Praktická část této práce představuje návrh financování výstavby bytových a rodinných domů v lokalitě Nupaky pro společnost CANABA se zaměřením na kalkulaci nákladů a finanční toky celého projektu.
This master´s thesis deals with problems of development financing. Part of this thesis is a description of development activity and risks, which it may bring. The thesis is focused on financing and credits provided by banking institution. Analysis of different financing methods of properity purchase confronts their convenience for both development companies and clients. Practical part of this thesis is a proposal of financing of housing and family houses construction in the locality of Nupaky for the company CANABA, wich is focused on cost calculation and cash-flow of the whole project.
Description
Citation
D´AMBROSOVÁ, L. Návrh financování rezidenční výstavby v lokalitě Nupaky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2008-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO