Systém pro zabezpečení a střežení objektů a prostor

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tento projekt se zabývá existujícími možnostmi zabezpečení, jak mechanickou tak elektronickou cestou. Jako objekt pro zabezpečení byl vybrán řadový rodinný dům se zahradou. Byly rozpracovány dva návrhy na zabezpečení a střežení tohoto objektu. Jeden ve formě kamerového systému a druhý v podobě klasického systému EZS. Bylo provedeno zhodnocení a vyzvednutí nejvýznamnější výhody jednotlivých návrhů. Na základě zadaných kritérií byl vybrán systém založený na ústředně a k ní připojených detektorech. Posléze byl vytvořen model vybraného systému, u kterého byla provedena simulace a verifikace požadovaného chování a nástin implementace v jazyce C.
This project deals with given safeguard possibilities, both mechanical and electronic. A row house with garden was chosen for being secured. Subsequently, were elaborated two`s proposals of securing and guarding of this object. First, was based on camera`s system and second on common system ESS. Later on they were evaluated and the most considerable benefits were emphasized. A system based on control panel with connected detectors was selected upon specification. Subsequently was created a model of the chosen system, at which the required behaviour was simulated and verified. An outline of an implementation was created in the C language.
Description
Citation
KUCHAŘÍK, D. Systém pro zabezpečení a střežení objektů a prostor [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačové systémy a sítě
Comittee
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO