Systém pro správu a využití informací v oblasti finančního trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce bylo nastudovat problematiku systému v prostředí Internetu, sloužících pro analýzu finančního trhu a na základě toho analyzovat, navrhnout, vytvořit a otestovat požadovaný systém. Největší důraz je kladen především na sledování informací na finančním trhu a zejména pak na implementaci rozhraní pro zákazníka a jednoduchou analýzu získaných dat. Práce dále popisuje a demonstruje možnosti vyvinutého systému a dalších současných existujících systému sloužících k analýze, získávání finančních dat a automatického obchodování na finančních trzích, následně pak běžně používaných technologií v prostředí Internetu: HTML, MySQL a jazyky PHP5, JavaScript a AJAX.
The objective of this thesis was to study the difficulties of Systems in the Internet's environment that are being used for analysis of Financial Market and on the basis of that to analyze, design, create and test these Information Systems. The main focus is primarily on monitoring of information in Financial Market and particularly on implementation of an interface for a customer and on a simple analysis of the gathered data. Furthermore this thesis describes and demonstrates the possibilities of current existing systems that are being used for analysis, gathering of financial data and automated trading in Financial Market, and also the possibilities of commonly used technologies in the Internet's environment: markup language HTML, database system MySQL and a scripting language PHP5, JavaScript and AJAX.
Description
Citation
BRENER, R. Systém pro správu a využití informací v oblasti finančního trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO