Detekce výrobků na pásovém dopravníku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou detekce objektů v obraze a jeho trasováním v čase. Nejprve je popsán teoretický základ pro předzpracování obrazu, filtraci obrazu, extrakci popředí a různé další obrazové příznaky. Dále je zpracován návrh a implementace detektoru. Tato část je konkrétně zaměřena na detekci objektů na dopravníkovém páse. Poslední část diplomové práce obsahuje shrnutí, závěr a dodatky.
In this master thesis, object's detection in image and tracking these objects in temporal area will be presented. First, theoretical background of the image's preprocessing, image filtration, the foreground extraction, and many others various image's features will be described. Next, design and implementation of detector will be processed. This part of my master thesis containes mainly information about detection of objects on belt conveyer Finally,results, conclusion and many supplementary data such as a photography camera's location will be shown.
Description
Citation
LÁNÍK, A. Detekce výrobků na pásovém dopravníku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO