Model robotického ramena v prostředí Microsoft Robotic Studio

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce bylo seznámit se se způsobem modelování robotů ve vývojovém prostředí Microsoft Robotics Studio a zjistit, jaké prvky a vazby jsou nutné pro vytvoření modelu robotického ramena. Za pomoci získaných znalostí byl vytvořen funkční model ramena a byly provedeny pokusy se zvedáním předmětů o různých hmotnostech. Práce je složena z úvodu do robotiky, z popisu částí Microsoft Robotics Studia, z implementace modelu a z provedených testů.
The aim of this work was to introduce robot modelling in Microsoft Robotics Studio and to define the essential components and links for creation of robotic arm model. Thanks to gained knowledge has been created working robotic arm model and carried out experiments to lift up objects with various weight. The work consists of introduction to robotics, descriprion of Microsoft Robotis studio features, robotic arm model implementation and experiments to lift up objects.
Description
Citation
HUBR, J. Model robotického ramena v prostředí Microsoft Robotic Studio [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Inteligentní systémy
Comittee
Date of acceptance
2008-02-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO