Implementace WebDAV rozhraní dokumentového skladu IS FIT

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této diplomové práce je implementace WebDAV rozhraní dokumentového skladu IS FIT v jazyce PHP. Navazuje na semestrální projekt, který se zabýval studiem protokolu WebDAV a volně dostupného WebDAV serveru. Práce pojednává o protokolu WebDAV a jeho významu, zabývá se také souvisejícími technologiemi: HTTP, XML, PHP a MySQL. Dále popisuje studovaný WebDAV server, dokumentový sklad IS FIT, návrh a implementaci jeho WebDAV rozhraní. V poslední části pak popisuje spolupráci vytvořeného rozhraní s WebDAV klienty, shrnuje a hodnotí dosažené výsledky.
This Master's thesis aim is implementation of WebDAV interface for IS FIT document repository in PHP language. It concurs to term project, that has dealt with protocol WebDAV and open source WebDAV server. Thesis discuss protocol WebDAV and it's meaning and related technologies: HTTP, XML, PHP and MySQL. Then it describes studied WebDAV server, IS FIT document repository, design and implementation of it's WebDAV interface. Final part describes cooperation with WebDAV clients and gives a summary and evaluation of achieved results.
Description
Citation
JELÍNEK, T. Implementace WebDAV rozhraní dokumentového skladu IS FIT [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO