Cloud Framework on Infrastructure as a Service

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá podrobnou analýzou požadavků na moderní aplikační rámec pro prostředí cloud. Za pomoci standardních návrhových vzorů a technik připravuje teoretický základ a pravidla, která musí uvnitř rámce platit. V práci je realizována referenční implementace a připravena demonstrační aplikace středního rozsahu, aby představila výhody plynoucí z užití frameworku.
The thesis covers an in-depth analysis of the requirements for a modern application framework that runs in the cloud environment. It uses standard design patterns and approaches to prepare guidelines for the framework. A reference implementation is created to prove framework concept. The medium-sized demo application is also developed to prove the framework benefits.
Description
Citation
PECH, D. Cloud Framework on Infrastructure as a Service [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Bezpečnost informačních technologií
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Prof. RNDr. Milan Mišovič, CSc. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Bohužel se mi nepodařilo v práci najít nějaké širší srovnání s již existujícími řešeními. Prezentujte, prosím, toto srovnání. Jaké byly konkrétní technické důvody pro Váš výběr jednotlivých implementačních technologií? Jak by v současném stavu mohlo být Vaše řešení využito v reálném prostředí?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO