Webové rozhraní pro multimediální demo

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V dnešní době existuje velké množství multimediálních aplikací, které však nemusejí být běžně přístupné. Vznikají totiž v uzavřených komunitách, například vysokých školách jako diplomové projekty. Předmětem této práce je vytvoření webového rozhraní, které bude umožňovat přístup k multimediálním aplikacím, které se jejich autoři rozhodli vystavit na webu. Součástí odevzdávaného řešení bude i SDK, umožňující vývojářům snadné zpřístupnění aplikace z webu.
Nowadays, there are many multimedia applications, which are usually inaccessible. These applications are often generated in closed communities, such as on universities as diploma thesis. The objective of this work is to create a web interface which will allow access to these multimedia applications, whose authors decided to display the app on the website. Part of the solution will be SDK, enabling developers to make their applications accessible from web.
Description
Citation
ŠERÝ, R. Webové rozhraní pro multimediální demo [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (místopředseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (člen) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Josef Šlapal, CSc. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Jaké jsou další způsoby (technologie) řešení Vašeho zadání (správa a řízení serverových mini-aplikací, apod.)?  Jaký jiné způsob řešení sdílení stavu a postupu výpočtu mezi výpočetní aplikací a procesem by mohly fungovat?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO