Kooperativní plánování projektů v aplikaci Getting Things GNOME

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce pojednává o rozšíření pro aplikaci Getting Things GNOME, které ji umožní používat pro plánování a správu kooperativních projektů. Čtenář je seznámen se základními principy a vybranými metodami plánování a řízení projektů. V rámci této práce byla identifikovaná cílová skupina uživatelů a jejich potřeb, pro které bylo navrhnuto řešení. Práce obsahuje přehled rozšířeného uživatelského rozhraní pomocí náčrtků. Navrhnuté řešení bylo implementováno a otestováno.
This work dicusses the extension for Getting Things GNOME which makes it possible to use it for planning and managment of cooperative projects. Reader is introduced to basics of project planning and project management and selected methods. The target audience and their needs for the extension were identified and their solutions were proposed. This work includes a walkthrough the extension of the user interface in the form of wireframes. The proposed extension was implemented and tested.
Description
Citation
MATUŠOV, I. Kooperativní plánování projektů v aplikaci Getting Things GNOME [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Inteligentní systémy
Comittee
prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Mária Bieliková, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Proč pro synchronizaci nepoužít existující verzovací systém (např. Git)?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO