Návrh marketingového plánu pro firmu specializovanou na informační zboží

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Předmětem diplomové práce "Návrh marketingového plánu pro firmu specializovanou na informační zboží" je na základě teoretických východisek navrhnout systém, který generuje marketingový plán ze zadaných vstupních údajů. Důležitým požadavkem na tento systém je, respektovat zaměření firmy, která podniká v oboru informačního zboží. Práce obsahuje detailní návrh prototypu systému, u kterého je kladen důraz na uživatelskou přívětivost a komplexnost vzhledem k šíři analyzované problematiky. Návrh dále obsahuje možnosti a omezení, které z daného řešení vyplývají. Navržený prototyp je úspěšně implementován. Práce dále zahrnuje demonstraci všech implementovaných funkcí a popis možností vylepšení, které vedou k jeho využití i v jiných oblastech podnikání, než je trh informačního zboží.
The subject of this diploma thesis "The proposal of a marketing plan for a company specialized in information products" is to suggest a system based on the theoretical background that generates the marketing plan from the input data. The important requirement for this system is to respect the specialization of the company, which operates in the field of information products. The thesis contains the detailed proposal of a prototype system, in which the focus is on the user-friendliness and the complexity considering the scale of the issue analyzed. The proposal also contains the possibilities and the limitations which are the results from the mentioned solution. The proposed prototype is implemented successfully. The work also includes the demonstration of all implemented functions and the description of the improvements that lead to its use also in other areas of business than the market of information products.
Description
Citation
ŠULC, M. Návrh marketingového plánu pro firmu specializovanou na informační zboží [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. Ing. Richard Růžička, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Martin Sysel, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-08-29
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucí a posudkem oponentky práce. Student následně odpověděl na otázku oponentky a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponentky, hodnocení vedoucí, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Plánujete stávající řešení použít v praxi?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO