Podpora auditu systému managementu kvality projektů

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou managementu projektů jako takových, s důrazem na oblast managementu kvality v projektech. Také se zabývá procesmi auditování. Byly identifikovány procesy spojené s auditováním a s využítím získaných poznatků ve spojení s analýzou požadavků byl navržen a implementován systém pro podporu auditu managementu kvality v projektech.
This work deals with problematics of project management, especially with project quality management. It also describes the processes associated with auditing and focuses on identification of these processes. The main goal was to design and implement a support of audit projects management quality services by using the knowledge in conjunction with the analysis of system requirements.
Description
Citation
SZABO, Š. Podpora auditu systému managementu kvality projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Petr Hanáček (místopředseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Prof. Ing. Pavol Návrat, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO