Inteligentní nákupní lístek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá tvorbou unikátní aplikace pro správu nákupních lístků, při jejímž vývoji bylo využito nejnovějších technik a principů používaných u začínajících projektů, tzv. startupů. Veškeré hypotézy a úvahy byly testovány na vzorku počátečních uživatelů zvaných early adopters. Na základě jejich zpětné vazby bylo rozhodováno o dalším směru vývoje. Výsledkem práce je mobilní aplikace pro operační systém Android, která je veřejně dostupná na Google Play marketu, a dvě komponenty, o které bude tato aplikace v budoucnu na marketu rozšířena. Tou hlavní je inteligentní řazení položek na nákupním lístku podle modelu obchodu, který je vytvářen z předchozích nákupů v tomto obchodě. Druhou je pak webová aplikace, přes kterou je možné do mobilního zařízení posílat nové nákupní lístky.
This thesis deals with creating of unique shopping lists management application and we used the newest startup techniques and principles during its development. All our hypotheses were tested by early adopters and the new courses of development were based on their feedback. The result of this thesis is a mobile application for Android operating system which is placed on Google Play market and two its components which will extend the application on the market. The main component is inteligent sorting of items on the shopping list by the supermarket model, which is created from last purchases in this supermarket. The second one is web application enabling us send new shopping lists to the mobile device.
Description
Citation
DOUBEK, M. Inteligentní nákupní lístek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Bezpečnost informačních technologií
Comittee
doc. Dr. Ing. Petr Hanáček (předseda) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) prof. RNDr. Josef Šlapal, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A - výborně. Otázky u obhajoby: Čím byl přesně způsoben pokles hodnocení aplikace po první aktualizaci? Jak podobnému jevu předejít do budoucna?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO