Interaktivní webové rozhraní pro zobrazení ip flow dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
    Tato práce popisuje vytvoření aplikace pro práci s~IP flow daty.      Provádí srovnání již existujících protokolů a nástrojů a snaží se najít jejich silné a slabé stránky.      Na základě jejich analýzy a sběru požadavků je pak vytvořena vlastní aplikace, která si klade za cíl     poskytnout interaktivní a uživatelsky přívětivé prostředí pro práci s~IP flow daty.
  This thesis describes development of application for analyzing IP flow data.    The author conducts relative comparison of already existing protocols and tools and studies theirs pro's and con's.    Based on this comparison and features requested by users,    author develops his own application primarly focused on interactive and user-friendly interface for working with IP flow data.
Description
Citation
SALAČ, R. Interaktivní webové rozhraní pro zobrazení ip flow dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Petr Hanáček (místopředseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Prof. Ing. Pavol Návrat, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO