Analýza diagramů byznys procesů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem projektu Analýza diagramů byznys procesů je vytvořit postup, kterým je možné najít typické vzory v rámci diagramů byznys procesů. Posléze navrhnout a implementovat aplikaci, která bude schopna tyto vzory vyhledat a označit. To vše na základě diagramu uloženého ve formě XML dokumentu. Důležitým prvkem je zachování možnosti rozšíření počtu vyhledávaných vzorů a také snaha o řešení různých nestandardních situací jako například překryv vzorů.
The aim of Analysis of Business Process Diagrams is to create procedure that is able to find typical patterns in business process diagrams. Besides, it is necessary to design and implement application, which will be able to find and mark selected workflow patterns. This analysis is based on XML document, in which a business process diagram is stored. Important thing is to keep the ability to extend the number of patterns, which can be find out in a diagram. Also, it is important to solve some special situations, i.e. overlapping of patterns.
Description
Citation
LUDVÍK, M. Analýza diagramů byznys procesů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2009-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO