Informační systém pro podporu procesu vývoje podle rysů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá agilní metodikou Vývoje podle rysů (Feature Driven Development - FDD). Pro podporu této metodiky byl vytvořen informační systém, který poskytuje všem členům vývojového týmu prostředky pro následování této metodiky. Tento víceuživatelský systém je implementován jako webová aplikace. Umožňuje sestavení seznamu rysů, plánování projektu, podporu spolupráce uvnitř rysového týmu a názorné sledování pokroku projektu. Pro lepší vizualizaci pokroku je sestavena široká paleta reportů určena pro management společnosti a koncového zákazníka.
This thesis deals with the Featured Driven Development (FDD) agile methodics. To support this methodics, an information system has been created, providing all team-members with instruments to follow the methodics. This multi-user system is implemented as a web-based application, enabling creation of a feature list,  plan a project, support the cooperation among the feature team members and watch the project progress in an illustrative way. To improve the visualization possibilities, a wide range of reports aimed at the company management and the client is provided.
Description
Citation
TICHÁ, P. Informační systém pro podporu procesu vývoje podle rysů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO