Diarizace meetingové řeči - Kdo mluví kdy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce obsahuje návrh diarizačního systému. Systém je postaven na bázi BIC (Bayesian Information Criterion). Ve zprávě naleznete stručný popis dříve vyvíjených systémů a stručnou teorii popisující, jak by diarizační systém měl pracovat. Práce se pokouší zohlednit dřívejších prací jiných autorů a výsledkem by měl být systém s některými vylepšeními. Vylepšení se zaměřují zejména na rychlejší segmentaci s minimální ztrátou přesnosti a co nejpřesnější clustering.  
This work is trying to propose Diarization System based on Bayesian Information Criterion (BIC). In this paper is possible to find description of background theory and short description of previously used systems. Idea of this work is to try to use methods proposed earlier in a faster and more reliable way. Proposed system was tested on some records to prove its error rate. Results of tests are not very good but some possible improvements are proposed.
Description
Citation
TŮMA, R. Diarizace meetingové řeči - Kdo mluví kdy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výpočetní technika a informatika
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO