Interaktivní tvorba formulářů v JSP

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá vytvořením aplikace pro vytváření dynamických webových stránek propojených s databází. Zvláště na automatizovaný způsob vytvoření základního formuláře pro danou tabulku v databázi. Dále se soustředí se na vytyčení základních součástí aplikace s vizuálním návrhem a vytvoření diagramu tříd daného programu. Cílová aplikace má sloužit k usnadnění vytváření dynamických internetových stránek pro uživatele z jiných oblastí než informační technologie. Výsledná aplikace je určena pro další možné rozšiřování a vylepšování.
This project is interested in creating application for generating dynamic web pages which are connected to database. Main intention of this project is concentrated to set out basic parts and create class diagram of this application. Final application will be used for simplification of web pages design for non-IT users. Final application represents concept for any extension and modification in the future.
Description
Citation
KALUŽA, V. Interaktivní tvorba formulářů v JSP [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výpočetní technika a informatika
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO