Chat a sdílená kreslící plocha pro kapesní počítače s Bluetooth

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem projektu je navrhnout a implementovat aplikaci pro kapesní počítač, která majitelům umožní vzájemnou výměnu textových zpráv a jednoduchého grafického obsahu. Přenos dat probíhá bezdrátově díky použití technologie bluetooth, které je na začátku práce věnován prostor. Dále se v krátkosti zmiňuje o platformě Pocket PC a možnostech komunikace. Největší část se zabývá návrhem programu a jeho implementací ve vývojovém prostředí eMbedded Visual C++ od firmy Microsoft. V závěru jsou uvedeny možnosti dalšího rozšíření aplikace.
The aim of the project is to design and implement an application for a pocket PC that allows users to exchange short text messages and provides shared drawing board. On the beginning of this work, there is described bluetooth technology which is used for data-tranfer. In the next part are mentioned Pocket PC platform and possibilities of communication. The main part describes implementation in Microsoft's eMbedded Visual C++. At the end, there are listed possibilities of future development.
Description
Citation
ZAPLETAL, P. Chat a sdílená kreslící plocha pro kapesní počítače s Bluetooth [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO