Hodnocení rizikových procesů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
První část práce se zabývá technologií Oracle. Jsou zde zmíněny jednotlivé jazyky, kterými se s daty pracuje a jednotlivé datové typy. Je zde také vysvětlen způsob, jakým jsou data v databázi uložena. Dále jsem popsal technologii Apollo, na které je postaven informační systém Apollo. Další částí práce je analýza, ve které je popsán současný stav hodnocení rizikových procesů a požadavky, které jsou na tento modul kladeny. Následující kapitolou je implementace. V ní jsou jednotlivě popsány jak databázové schéma, tak jednotlivé části modulu ve formě záložek. Je zde důkladně vysvětlen způsob hodnocení rizika a rizikových procesů. Tato kapitola také obsahuje popis jednotlivých tiskových sestav pro tento modul. Další kapitola je věnována uvedení  modulu do provozu. Kromě samotného nasazení tohoto modulu v informačním systému Apollo je zde i kapitola o školení zaměstnanců. V závěru jsem uvedl zhodnocení dosažených výsledků, naznačil další vývoj a uvedl i můj osobní přínos.
The first part of my work is focused on technology of Oracle. Here are mentioned individual languages, which works with data and different data types. Here is made clear manner, how are data saved in the database. Next I described technology of Apollo, on which information system Apollo is build. Next part of my work is analyze, in which is described present state of evaluation risk process and requests, which are layed on this module. Following chapter is implementation. There are described both database schema and by detail parts of module in a form of strips. Here is at large interpreted the way how to value risk and risk process. This chapter contains print reports for this module as well. The next chapter is dedicated to how module was brought to functioning. Except making this module running in information system Apollo is here a chapter about education of employees. In the closure I present evaluation of reached results, show next development and present my own benefit.
Description
Citation
JAKAB, R. Hodnocení rizikových procesů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO