Proxy server pro mobilní zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce by měla seznámit čtenáře s principem proxy serverů a to zejména při použití proxy jako prostředníka mezi uživatelem webu, jež k němu přistupuje z mobilního zařízení, a servery provozujícími webové služby. Postupně se budu zabývat postupem při návrhu webové stránky. Dále pak aspekty rozhodujícími o návrhu proxy serveru, mající vliv na rychlost, efektivitu a obsah prohlížených WWW stránek. Součástí této práce je také popis realizace takového systému a princip jeho činnosti.
This thesis should introduce principles of proxy servers. Main focus is on using proxy as a mediator between a web user, accessing the web from mobile devices and a web server. Next, this paper deals with web design and with aspects that have affect the speed and effectiveness of web page browsing via a proxy server. Moreover, the realization of such a system is described in this paper.
Description
Citation
VAŠENKA, V. Proxy server pro mobilní zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO